دوره آشپزي در ارزانترين كشور اروپا | اوكراين

دوره آموزشي آشپزي بين المللي در پايتخت اوكراين
يكي از مجهزترين كارگاه‌هاي آموزش آشپزي و شيريني‌پزي در اروپا و در شهر كي‌يف اوكراين
با امكان كارآموزي در رستوران در طول دوره آموزشي آشپزي
با اعطاي مدرك بين المللي از اروپا
در حال حاضر بهترين كشور اروپايي هم براي شغل آشپزي و هم براي آموزش آشپزي كشور اوكراين است.
تحصيل در رشته آشپزي در اروپا يكي از بهترين برنامه‌هايي است كه مي‌توانيد براي تضمين امنيت شغلي خود در آينده به آن فكر كنيد و در موردش برنامه‌ريزي داشته باشيد.
موزشگاه چف ماستر آكادمي در كشور اوكراين در شهر كي‌يف برگزاركننده تمامي دوره‌هاي اموزشي مرتبط با آشپزي و شيريني‌پزي، همراه با كارآموزي در محيط رستوران و كارگاه شيريني پزي با رويكرد جذب موفق در بازار كار و ارائه كننده مدارك معتبر بين المللي مي‌باشد.
يكي از مهمترين عوامل تاثيرگذار در ميزان موفقيت دوره‌هاي آموزشي آشپزي و شيريني‌پزي، عملي بودن و كاربردي بودن آن دوره آشپزي و شيريني‌پزي است بدين معني كه هنرجو بتواند در حين كلاس آموزشي، موارد ذكر شده را خودش انجام دهد؛ بعنوان مثال خودش بتواند چاقو را در دست بگيرد، با اجاق‌هاي صنعتي پخت و پز در آشپزخانه خودش كار كند و در يك آشپزخانه رستوران در حجم واقعي برنج را پخت كند و يا پيتزا را درون فر قرار دهد و با سرعت كار در يك آشپزخانه واقعي از نزديك آشما شود. فارغ التحصيل چنين دوره‌اي مي‌تواند به راحتي بعنوان يك آشپز متخصص و دوره ديده در هر رستوران يا هتلي مشغول به كار شود و حتي در صورت اينكه تمايل داشته باشد برند شخصي و بيزينس خودش را راه‌اندازي كند، مشغول راه‌اندازي رستوران يا كيتيرينگ خودش بشود.

ydvc_1k1x_1.jpg

در كلاس‌هاي آموزشي مجموعه چف مستر آكادمي اين سيستم تمرين محور و كارآموزي حين دوره تعريف شده است.
برلي كسب اطلاعات بيشتر و رزرو دوره ميتوانيد از طريق شماره واتس اپ 00380631900523 اقدام فرمائيد
هشت هفته اقامت در شهر كي‌يف، پايتخت اوكراين
هشت هفته كلاس آموزشي شش روز در هفته كه شامل سه روز در هفته آموزش عملي در محيط آشپزخانه و رستوران مي‌باشد و سه روز در هفته بصورت كارآموزي در محيط آشپزخانه و رستوران مي‌باشد.
مجموعه چف مستر آكادمي در شهر كي‌يف دوره آشپزي منحصر بفردي در نظر گرفته است بطوري كه متقاضيان شركت كننده در اين دوره فقط لازم است هزينه بليط هواپيما تا كشور اوكراين را بپردازند و مابقي هزينه‌ها اعم از هزينه ويزاي كشور اوكراين، هزينه دوره آموزشي دو ماهه در كشور اوكراين، هزينه هشت هفته اقامت در شهر كي‌يف، هزينه 120 وعده غذاي گرم (بعنوان ناهار و شام)، هزينه ترانسفر فرودگاهي از فرودگاه باريسپل شهر كي‌يف اوكراين تا محل اقامت هنرجويان دوره آموزشي آشپزي، هزينه بيمه مسافرتي، هزينه گشت شهري و حتي هزينه عوارض خروج از كشور نيز در اين پكيج تعريف شده است.
ظرفيت دوره آموزشي آشپزي چف مستر آكادمي فقط و فقط هشت نفر مي‌باشد.
متقاضيان شركت كننده در دوره آموزشي آشپزي چف مستر آكادمي پس از دو ماه اقامت در شهر كي‌يف اوكراين، در صورتي‌كه علاقه داشته باشند در كشور اوكراين بيزينس راه‌اندازي كنند مي‌توانند با پرداخت هزينه جداگانه، از طريق وكلاي رسمي دادگستري كشور اوكراين، اقامت خود را به اقامت يك ساله تا سه ساله تبديل نمايند.
دوره آموزشي آشپزي تخصصي مجموعه چف مستر آكادمي شامل انواع غذاهاي بين المللي و فرنگي و همچنين غذاهاي پرشين يا ايراني مي‌باشدكه منظور از غذاهاي بين المللي يا آشپزي ملل، غذاهاي رايج در كشورهاي مختلف مي‌باشند كه براي فعاليت در زمينه رستوران و كيترينگ به عنوان آشپز يا سرآشپز و ايجاد موقعيت‌هاي عالي در زمينه خود اشتغالي در ايران و حتي خارج از ايران گزينه مناسبي براي اقدام به مهاجرت مي‌باشد. دوره آموزشي آشپزي مجموعه چف مستر آكادمي به صورت تمرين محور يا به اصطلاح عملي و ورك شاپ برگزار شده و تمامي مواد اوليه و ابزارهاي مورد نياز بر عهده مجموعه چف مستر آكادمي مي‌باشد.
محل برگزاري دوره آموزشي آشپزي در محل خود آموزشگاه مجموعه چف مستر آكادمي در شهر كي‌يف پايتخت اوكراين مي‌باشد كه داراي كامل‌ترين تجهيزات در زمينه آموزش آشپزي و شيريني‌پزي است.

نکات مهم آشپزی

  •  برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
  • برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. آموزش آشپزی
  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
  • ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
  • هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
  • قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
  • استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
  • افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
  • برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
  • ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
    هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
  • برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
  • اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
  • برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
  • برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.25 مزیت جالب نوشیدن قهوه در ابتدای صبح
  • سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.

نکات مهم آشپزی

  •  برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
  • برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. آموزش آشپزی
  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
  • برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.25 مزیت جالب نوشیدن قهوه در ابتدای صبح
  • سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.