روش درست كردن پنكيك بدون شير در چند دقيقه

۳۶ بازديد

اين پنكيك به دليل داشتن تخم مرغ براي افراد گياهخوار مناسب نيست، ولي تخم مرغ باعث افزايش ارزش غذايي آن شده و مي تواند گزينه مناسبي براي بچه ها و ورزشكاران باشد. 

شكل و ساختار پنكيك در سراسر جهان متفاوت است.  در انگلستان، پنكيك ها اغلب بدون خميرمايه هستند و شبيه يك كريپ هستند. در آمريكاي شمالي ، از يك ماده مخمر (معمولاً بيكينگ پودر) براي تهيه يك پنكيك كركي ضخيم استفاده مي شود. كرپ يك پنكيك نازك برتوني با منشاء فرانسوي است كه در يك يا هر دو طرف در تابه يا كرپ ساز مخصوص پخته مي شود تا به شبكه اي حباب دار خوب برسد. يك نوع معروف كه از جنوب شرقي اروپا سرچشمه مي گيرد ، palačinke است ، يك پنكيك مرطوب نازك كه از هر دو طرف سرخ شده و پر از مربا ، پنير خامه اي ، شكلات يا گردوي آسياب شده است ، اما از بسياري از پر كننده هاي ديگر-شيرين يا خوش طعم-نيز مي توان استفاده كرد.

C:UsersG10Desktopروش درست كردن پنكيك بدون شير در چند دقيقه.jpeg

مواد لازم 

¾ پيمانه آرد معمولي

¾ پيمانه آب

1.5 قاشق چايخوري بيكينگ پودر

1 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوري شكر

½ قاشق چايخوري وانيل 

1 قاشق غذاخوري گلاب

طرز تهيه پنكيك بدون شير

تخم مرغ را در ظرفي بشكنيد، وانيل، گلاب و شكر را به آن اضافه كنيد و با همزن، آنقدر بزنيد تا كرم رنگ و كشدار گردد .آب را به مخلوط تخم مرغي فوق اضافه نموده و هم بزنيد تا مواد يكدست شوند.

آرد و بيكينگ پودر را مخلوط نموده و الك كنيد؛ سپس در دو مرحله به مخلوط فوق اضافه كنيد و هم بزنيد تا مايه يكدستي حاصل گردد. كف تابه نچسبي را با كمي روغن يا كره چرب كنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ گردد.

يك ملاقه يا سه قاشق غذاخوري از مايه پنكيك را در تابه بريزيد و حرارت را كم كنيد. وقتي سطح پنكيك پر از حباب شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم طلايي گردد.

منبع: https://canvas.ucsc.edu/eportfolios/844/Best_pancake_/



تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.